Dronefoto af vinterbadere på fredag

Kære vinterbadere

Vi har fået en henvendelse fra en fotograf, som er igang med at fotografere vinterbadere over hele landet med en drone. Hensigten er, at der skal laves en fotobog om vinterbadere.
De kommer forbi Snekkersten på fredag ml. 11-12, og vi håber, at der er nogle frivillige, der har lyst til at være med – da det er med drone, kan man ikke genkende personer.
Skriv gerne en mail til dronerune.magnus@gmail.com og fortæl om du stiller op.

Herunder fotografens besked og vedhæftet et par eksempler på billeder:

Vi ønsker at tage et billede af friske vinterbadere i Snekkersten. Vi håber, at billedet kan indgå i en fotobog om vinterbadning i Danmark. Alle deltagere får naturligvis et flot billede tilsendt. Jeg har vedlagt to eksempler på billeder vi har taget andre steder, så I har en idé om hvordan det kan se ud. Som I kan se, skal man ikke være bange for at man kan blive genkendt.

Vi vil gerne komme forbi fredag d. 22. november fra 11.00-12.00 og håber en håndfuld badere har lyst til at være med. Send gerne en mail hvis du er frisk på at deltage til dronerune.magnus@gmail.com, eller mød bare op.
Skulle der være medlemmer til stede på det pågældende tidspunkt, som ikke ønsker at medvirke, vil dette naturligvis blive respekteret.

Download vedhæftet fil

Download vedhæftet fil

Log på holdsport.dk her

Prøv vores app, på android og iphone

Android Apple