Novembernyt fra badelauget

Kære alle

Vandet har nærmet sig 7 grader, og det begynder at minde lidt af vinterbadning. Selvom vi nok ikke skal sætte næsen op efter is lige foreløbigt. Her får du lidt nyheder på en gråvejrstorsdag i november.

Livredder hver søndag

Vi observerede helt tilfældigt, at der sad en livredder og frøs i østenvinden i læskuret i søndags. Det viser sig, at der er livredder på havnen/stranden hver søndag vinteren igennem fra kl. 10-14 (undtagen jul og nytår). Hvilken luksus.

Vi synes dog, det er synd, at livredderen ikke har mulighed for at komme ind og få varmen eller komme på toilettet. Derfor har vi tilbudt, at livredderen kan benytte badehuset på søndage fra 9.30 – 14.30. Så hvis I møder et ukendt ansigt i badehuset, er det bare livredderen.

Husk fuldmånebadning på mandag

Husk, det er på mandag, at fuldmånen står højt på aftenhimlen og vi byder på hjemmelavet suppe og hyggeligt bålfad. Suppen bliver serveret kl. 19.30.

Nytårskur

Vi afholder nytårskur lørdag den 6. januar fra 13-15 i sejlklubbens lokaler på havnen. Mere info om det senere, men sæt kryds i kalenderen allerede nu.

Badeudflugt

Vi er begyndt at se på mulighederne for en badeudflugt til Sverige. Det bliver formentlig i starten af marts.

Go’ dag og go’ badesæson.

På bestyrelsens vegne

Bo Rathsach