Seneste nyheder fra badelauget den 10.10.2021

Kære alle

Her får du de seneste nyheder fra vores kære badelaug.

Lejekontrakt med havnen
Vi har skulle forhandle ny lejekontrakt med Fonden Snekkersten Havn. Den nu er på plads og underskrevet. Vi har hidtil ikke betalt husleje, fordi vi betalte for renoveringen af badehuset for 10 år siden. Det skal vi til nu, og vi skal betale 44.000 kr. om året. Ellers er forholdene, som vi kender dem i dag. Kontrakten træder i kraft 1. oktober 2022.

Ingen adgang til badehuset, når der er rengøring
Rengøringen kommer tirsdage, torsdage og søndage kl. 22. Her er der ikke adgang til badehuset. De andre aftener er I velkomne til at “hænge” på eftervarmen i saunaen. Vi sætter et skilt op i badehuset, så I bliver mindet om det.

Adgang til badehuset om sommeren
Nogle af vores medlemmer har købt adgang til badehuset om sommeren. Oprindeligt var det en aftale mellem 8-10 af vores medlemmer og den tidligere havnefoged. I denne sæson har der været ca. 50 badere, der har brugt badehuset, og det har i følge havnen taget overhånd. De kan/vil ikke håndtere rengøringen, og det går ud over gæstesejlerne. Derfor har havnen besluttet, at der fra næste sommer kun er adgang for gæstesejlere i sommerperioden.

Med ønsket om en rigtig god badesæson.

Bo Rathsach